EOC-Traditonele schepenbeurs in Den Helder

Datum: 
vrijdag, 8 november, 2019 - 10:00 tot maandag, 11 november, 2019 - 00:00
Plaats: 
Den Helder

Een groot aantal schepen zal dit jaar weeer zijn opwachting maken bij de EOC-Traditionele Schepen Beurs, die op 8, 9 en 10 november as. in Willemsoord in Den Helder gehouden wordt. Ook bij de VKSJ ingeschreven schepen zijn welkom om aan dit evenement mee te doen. Wintervaste zeilers die half november naar Den Helder willen komen kunnen zich met de gegevens van hun schip per mail opgeven op info@traditioneleschepenbeurs.nl. Het beursgebeuren speelt zich af in gebouw Willemsoord 66 en in de naastgelegen Medemblikkerloods. Ook de VKSJ is met een stand op de beurs aanwezig.

Tijdens de beurs zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Er zullen lezingen gehouden worden in het Schipperscafé over uiteenlopende onderwerpen. Op de beursvloer zullen presentaties gegeven worden over zeilreizen aan boord van schepen. In gebouw Willemsoord 66 en de Medemblikkerloods zullen verschillende ambachten ten toon worden gesteld.

Voor wie niet met de boot komt, maar graag het hele weekeinde naar Den Helder komt: er liggen enkele schepen in de haven die ‘boot & breakfast’ overnachtigingen aanbieden. De schepenbeurs werkt samen met het Reddingsmuseum, het Marine Museum en de museumhaven. Met een toegangsbewijs voor de beurs kan iedereen ook de musea bezoeken. Daarnaast zijn er iedere middag vanaf 14.00 uur rondleidingen over Willemsoord. Op een aantal van de in de haven afgemeerde schepen zijn bezoekers welkom om eens een kijkje te nemen. Een aantal schepen ligt te koop op de beurs; deze zijn op afspraak te bezichtigen.

Meer evenementen...

Datumaflopend sorteren Locatie
08-11-2019 tot 11-11-2019

EOC-Traditonele schepenbeurs in Den Helder

Den Helder